Om oss

Byggfirma Martin Unhjem består av dyktige og erfarne håndverkere – de fleste har vært i bedriften helt siden læretiden. I tillegg har vi som lærlingebedrift til enhver tid 1 – 2 nye lærlinger. Med høy kompetanse og bred erfaring står vi klare til å hjelpe deg med alt du trenger innen tømrerarbeid på alt fra nye eneboliger og hytter, til rehabilitering, restaurering, tilbygg og påbygg. Vi tar også oppdrag for kunder i næringslivet og offentlig sektor.

Vi driver i tillegg med totalentreprise hvor vi sammen med våre håndplukkede underleverandører tar på oss hele byggeprosjekter fra A til Å, fra kjøp av tomt til ferdigstilling og salg av boliger. Kunden får selv være delaktig i prosessen underveis, og endringer blir gjort etter kundens ønsker. 

Vår besøksadresse er Vigeveien 15 i Kristiansand, og vi tar på oss oppdrag i hele Agder. Gjennom variert virksomhet og mange år i markedet, har vi fagkunnskapen og erfaringen som trengs for å løse alle typer utfordringer, fra store byggeprosjekter til mindre rutinejobber. Og med vårt fokus på fagkunnskap, kvalitet og redelighet har firmaet opparbeidet seg et svært godt omdømme, med mange fornøyde kunder og gode referanser. Vi leverer alltid høy kvalitet i henhold til kundens ønsker og krav, er effektive, pålitelige og holder tidsfristene vi har blitt enig med kunden om. Byggfirma Martin Unhjem – det trygge valget.