OM OSS

Firmaet består av syv dyktige og erfarne håndverkere – de fleste har vært i bedriften helt siden læretiden. Kombinert med håndplukkede underleverandører, har vi det som trengs for å håndtere hele prosjektet fra start til slutt.

Byggfirma Martin Unhjem er kjent for å være allsidig. Foruten høy kompetanse på nye eneboliger og hytter, har vi bred erfaring med ulike typer rehabilitering, tilbygg og påbygg. Vi tar også på oss ulike oppdrag for kunder i næringslivet og offentlig sektor.

Vi driver også med salg av egne boliger der vi kjøper for eksempel tomt og tar hele prosessen fra A – Å før det legges ut for salg, eller selges underveis, eller før byggestart. Da kan kunden selv være med å bestemme hvordan de ønsker å ha det, og endringer blir gjort etter ønske fra kunden.

Vi holder til i Kristiansand men tar på oss oppdrag i hele Vest og Aust-Agder. Vi kan også ta på oss oppdrag på for eksempel Hovden. Besøksadressen vår er Vigeveien 15 i Kristiansand.

Vår varierte virksomhet har gitt oss god erfaring og kunnskap når vi skal løse nye utfordringer – enten det er større, komplekse prosjekter eller mindre rutinejobber.

Gjennom mange år i markedet, har Byggfirma Martin Unhjem etablert et solid omdømme i Kristiansandsregionen. Vårt kontinuerlige fokus på fagkunnskap, kvalitet og redelighet har gitt oss mange fornøyde kunder og gode referanser. Det gjør oss til et trygt valg.

 
Om oss - Byggmester Martin Unhjem bærer på en planke

Uansett oppdrag leverer vi alltid høy kvalitet i henhold til kundens ønsker og krav!