REHABILITERING

Trenger du hjelp til å utnytte din boligs fulle potensial? Vi har bred erfaring med rehabilitering av hus i Kristiansand og omegn og vil gjerne hjelpe deg å skape drømmeboligen. En rehabilitering av en bolig innebærer al fra nytt gulv til ny kledning. Om du har en eldre bolig er sannsynligheten stor for at det er nødvendig med rehabilitering av boligen i de neste årene. Det har kommet en rekke lover og forskrifter som eldre boliger ikke tilfredsstiller, og derfor er det lurt å oppgradere boligen slik at den svarer til dagens standarder og forskrifter.

 

Et eksempel på hva vi gjør når vi rehabiliterer en bolig kan for eksempel være å legge ny kledning på utsiden av huset, legge nytt tak, eller skifte vinduer og dører. Vi bruker blant annet kvalitetsmaterialer fra Bergene Holm, Møre tre, Royalimpregnert kledning fra Marnar Bruk, som er miljøvennlig og krever mindre vedlikehold, Gilje tre, Uldal og Nordan. Det kan være nødvendig å etterisolere huset for å gi bedre isolasjon og ventilasjon, gipse vegger, eller gjøre om hele planløsningen på innsiden av boligen. Uansett hva du måtte ønske, finner vi de gode løsningene. Trengs det arkitekttegninger bidrar vår faste, håndplukkede underleverandør og samarbeidspartner, Flatnes Bygg Consult AS, med det i samsvar med dine ønsker.

Vi bistår også med eventuelle søknader og tillatelser hvis det skulle være nødvendig. Vi er oppdatert på miljøvennlig og bærekraftig byggestandard og materialer, og har gode avtaler med de største byggevarefirmaene, som Optimera Montér og Neumann bygg, som gjør at vi alltid kan sikre deg en god pris. Vi er opptatt av kvalitet og bruker produkter fra blant andre Tarkett, Boen, Pergo, BerryAlloc, Fibo, Gilje tre, Uldal og Nordan, og av faste underleverandører og samarbeidspartnere kan vi nevne Lund Elektro, Kristiansand VVS, Olto VVS, Modus Mur, Mal i Sør og Varmefag Kristiansand. Kontakt oss i dag for en befaring, så finner vi ut hva som må gjøres for å sette huset i stand i samsvar med gjeldende forskrifter.

 

Ta kontakt