TJENESTER

IMG_1797

Firmaet er sentralgodkjent og våre dyktige og erfarne håndverkere har høy kompetanse og bred erfaring, og står klare til å hjelpe deg med alt du trenger innen tømrerarbeid. Vi leverer alt fra nye eneboliger og hytter, til rehabilitering, restaurering, tilbygg og påbygg.!

Vi er spesialister på å restaurere eldre hus og bygninger i Kristiansand og omegn. Vi foretar en befaring på bygningen, og i samråd med deg og dine ønsker, bevarer vi husets sjel og sjarm, og bringer det tilbake slik det en gang var.

Trenger du hjelp til å utnytte din boligs fulle potensial? Vi har bred erfaring med rehabilitering av hus i Kristiansand og omegn og vil gjerne hjelpe deg å skape drømmeboligen.

Vi godt rustet for å ta på oss hele byggeprosjekter fra A til Å, fra kjøp av tomt til ferdigstilling og salg av boliger i Kristiansand og omegn. Kunden får selv være delaktig i prosessen underveis, og endringer blir gjort etter kundens ønsker.

Trenger du litt mer plass, større stue, flere soverom, eller et romsligere kjøkken? Vi hjelper deg med å øke arealet ved å bygge ut, eller bygge på huset ditt eller fritidsboligen.

Mangler du hus på tomta? Vi kan hjelpe deg med å bygge hus eller andre bygninger. Vi leverer hus hvor det bare er å flytte rett inn. Vi har fokus på å levere prosjektene til rett tid og riktig pris!

Vi kan ordne nøkkelferdig hus og hytter. Har du tomt, ordner vi resten. Vi setter opp både hus og hytter i hele Kristiansand og Vest-Agder fylke

Vi setter opp garasjer både for nybygg og som ekstra tilbygg på eksisterende hus. Vi har lang erfaring med å sette opp garasjer så de står i samme stil som hovedbygningen.