TJENESTER

Bilde av nybygg fra Byggfirma Martin Unhjem i Kristiansand

NYBYGG

Mangler du hos på tomta? Vi kan hjelpe deg med å bygge hus eller andre bygninger. Vi leverer hus hvor det bare er å flytte rett inn. Vi har fokus på å levere prosjektene til rett tid og riktig pris!

Bilde av tilbygg fra Byggfirma Martin Unhjem Kristiansand

TILBYGG

Ønsker du å bygge på eller ut huset ditt? Eller kanskje gjøre huset større med å øke arealet. Kontakt oss for mer informasjon og gode tilbud rundt tilbygg av ditt hjem. 

HYTTER OG HUS

Vi kan ordne nøkkelferdig hus og hytter. Har du tomt, ordner vi resten. Vi setter opp både hus og hytter i hele Kristiansand og Vest-Agder fylke. 

Bilde av garasje fra Byggfirma Martin Unhjem Kristiansand

GARASJER

Vi setter opp garasjer både for nybygg og som ekstra tilbygg på eksisterende hus. Vi har lang erfaring med å sette opp garasjer så de står i samme stil som hovedbygningen. 

REHABILITERING

Har du en bolig du ønsker å rehabilitere for å utnytte boligens totale potensiale? Vi vil foreta en befaring på din bolig. Under befaringen kan vi hjelp deg med å finne ut hva som må gjøres på ditt hus for å sette det i stand i forhold til gjeldene forskrifter.

RESTAURERING

Eier du et gammelt hus som du ønsker å få tilbake slik det engang var? Vi er spesialister på å restaurere eldre hus og bygninger. Få hjemmet ditt tilbake slik det så ut i “gamle dager” men med dagens sikkerhet og forsikrifter. 

Tjenester fra Byggfirma Martin Unhjem AS

TOTALENTREPRISE