TJENESTER

Bilde av nybygg fra Byggfirma Martin Unhjem i Kristiansand

NYBYGG

Mangler du hos på tomta? Vi kan hjelpe deg med å bygge hus eller andre bygninger. Vi leverer hus hvor det bare er å flytte rett inn. Vi har fokus på å levere prosjektene til rett tid og riktig pris!

Bilde av tilbygg fra Byggfirma Martin Unhjem Kristiansand

TILBYGG

Ønsker du å bygge på eller ut huset ditt? Eller kanskje gjøre huset større med å øke arealet. Kontakt oss for mer informasjon og gode tilbud rundt tilbygg av ditt hjem. 

Bilde av nybygg fra Byggfirma Martin Unhjem i Kristiansand

HYTTER OG HUS

Vi kan ordne nøkkelferdig hus og hytter. Har du tomt, ordner vi resten. Vi setter opp både hus og hytter i hele Kristiansand og Vest-Agder fylke. 

Bilde av garasje fra Byggfirma Martin Unhjem Kristiansand

GARASJER

Vi setter opp garasjer både for nybygg og som ekstra tilbygg på eksisterende hus. Vi har lang erfaring med å sette opp garasjer så de står i samme stil som hovedbygningen. 

REHABILITERING

Har du en bolig du ønsker å rehabilitere for å utnytte boligens totale potensiale? Vi vil foreta en befaring på din bolig. Under befaringen kan vi hjelp deg med å finne ut hva som må gjøres på ditt hus for å sette det i stand i forhold til gjeldene forskrifter.

RESTAURERING

Eier du et gammelt hus som du ønsker å få tilbake slik det engang var? Vi er spesialister på å restaurere eldre hus og bygninger. Få hjemmet ditt tilbake slik det så ut i «gamle dager» men med dagens sikkerhet og forsikrifter. 

Tjenester fra Byggfirma Martin Unhjem AS

TOTALENTREPRISE