tømrer ristiansand

Tømrer Kristiansand

Byggfirma Martin Unhjem er en tømrer i Kristiansand som du kan stole på. Firmaet er sentralgodkjent og våre dyktige og erfarne håndverkere har høy kompetanse og bred erfaring, og står klare til å hjelpe deg med alt du trenger innen tømrerarbeid. Vi leverer alt fra nye eneboliger og hytter, til rehabilitering, restaurering, tilbygg og påbygg. Vi tar også oppdrag for kunder i næringslivet og offentlig sektor.

Erfaren tømrer i Kristiansand

Vi har lang erfaring med oppføring av nye hus, og vi hjelper deg hele veien fra planlegging til nøkkelferdig bolig.  Du velger selv designet og funksjonaliteten til huset, men trenger du hjelp til arkitekttegninger, søknader, tillatelser, valg av materialer og produkter, bistår vi gjerne med det. Vår faste og håndplukkede underleverandør, Flatnes Bygg Consult AS, står for arkitekttegninger og gode løsninger i tråd med dine ønsker og idéer. Vi har eget verksted i Krittveien 84 i Kristiansand, hvor vi kan produsere veggmoduler til små enkle bygg og innredninger, som med fordel kan bygges inn og fraktes direkte til byggeplassen ferdig produsert.

Byggfirma Martin Unhjem er oppdatert på miljøvennlig og bærekraftig byggestandard og materialer, og har gode avtaler med de største byggevarefirmaene, som Optimera Montér og Neumann bygg, som gjør at vi alltid kan sikre deg en god pris. Vi er opptatt av kvalitet og bruker produkter fra blant andre Tarkett, Boen, Pergo, BerryAlloc, Bergene Holm, Møre tre, Marnar Bruk, Fibo, Gilje tre, Uldal og Nordan, og av faste underleverandører kan vi nevne Lund Elektro, Kristiansand VVS, Olto VVS, Modus Mur, Mal i Sør og Varmefag Kristiansand.

Godt utført til avtalt tid

Vi garanterer at jobben blir godt utført til avtalt tid, og vi loser deg trygt gjennom hele prosessen til et ferdig hjem du kan nyte i mange år framover. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd, og vi er villige til å strekke oss langt for å sikre at byggeprosessen og det ferdige produktet står i stil med forventningene. Vi leverer alltid høy kvalitet i henhold til kundens ønsker og krav, vi er effektive, pålitelige og holder tidsfristene vi har blitt enig om. Med fokus på fagkunnskap, kvalitet og redelighet er vi ditt beste valg for tømrer i Kristiansand. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss bli din foretrukne tømrer i Kristiansand. 

Ta kontakt