tømrer ristiansand

RESTAURERING

Det er økt interesse for å ta vare på gamle hus og bygninger, og det er blitt et høyere bevissthetsnivå rundt dette blant dem som i dag overtar eldre bygninger. De fleste ønsker å restaurere gamle hus med respekt for historien, og å ta vare på mest mulig av det originale uttrykket eller å tilbakeføre eksteriøret og interiøret i omtrent samme stil som da huset en gang var nytt. Samtidig er det mange feller du kan gå i under en slik prosess, men ikke vær redd. Vi kan lose deg trygt gjennom hele prosessen.

Vi er spesialister på å restaurere eldre hus og bygninger i Kristiansand og omegn. Vi foretar en befaring på bygningen, og i samråd med deg og dine ønsker, bevarer vi husets sjel og sjarm, og bringer det tilbake slik det en gang var. Samtidig oppdateres bygningen etter dagens sikkerhet og byggtekniske forskrifter. Trengs det arkitekttegninger bidrar vår faste, håndplukkede underleverandør og samarbeidspartner, Flatnes Bygg Consult AS, med det i samsvar med dine ønsker. Vi bistår også med eventuelle søknader og tillatelser hvis det skulle være nødvendig.

Vi er oppdatert på miljøvennlig og bærekraftig byggestandard og materialer, og har gode avtaler med de største byggevarefirmaene, som Optimera Montér og Neumann bygg, som gjør at vi alltid kan sikre deg en god pris. Vi er opptatt av kvalitet og bruker produkter fra blant andre Tarkett, Boen, Pergo og BerryAlloc, Gilje tre, Uldal, Nordan og Fibo, og av faste underleverandører og samarbeidspartnere kan vi nevne Lund Elektro, Kristiansand VVS, Olto VVS, Modus Mur, Mal i Sør og Varmefag Kristiansand. Kontakt oss i dag for en befaring, så finner vi ut hva som må gjøres for å sette huset i stand i samsvar med dine ønsker og gjeldende forskrifter.

Ta kontakt