TILBYGG

Trenger du litt mer plass, større stue, flere soverom, eller et romsligere kjøkken? Vi hjelper deg med å øke arealet ved å bygge ut, eller bygge på huset ditt eller fritidsboligen. Ingen jobb er for stor, eller for liten, og vår kompetanse sikrer deg de beste løsningene. Vi sørger alltid for at alt utføres etter gjeldende forskrifter, samtidig som vi tilfredsstiller dine behov og ønsker. Er tilbygget over 50 kvadratmeter må det søkes tillatelse. Disse søknadene kan vi hjelpe deg med slik at prosessen og byggingen går knirkefritt. Vi kan også hjelpe deg tidlig i prosessen for å se hvilke muligheter du har, og hvor stort du egentlig kan bygge i forhold til tomtegrenser, og vi sjekker om det er eventuelle hensyn å ta når det gjelder grunnforholdene.

Trengs det arkitekttegninger bidrar vår faste, håndplukkede underleverandør og samarbeidspartner, Flatnes Bygg Consult AS, med det i samsvar med dine ønsker. De er også flinke til å finne gode og kreative løsninger. Vi bistår også med eventuelle søknader og tillatelser hvis det skulle være nødvendig. Vi har eget verksted i Krittveien 84 i Kristiansand hvor vi kan produsere veggmoduler til små enkle bygg og innredninger, som med fordel kan bygges inne og fraktes direkte til byggeplassen ferdig produsert. 

Vi er oppdatert på miljøvennlig og bærekraftig byggestandard og materialer, og har gode avtaler med de største byggevarefirmaene, som Optimera Montér og Neumann bygg, som gjør at vi alltid kan sikre deg en god pris. Vi er opptatt av kvalitet og bruker produkter fra blant andre Tarkett, Boen, Pergo og BerryAlloc, Fibo, Gilje tre, Uldal og Nordan. Av faste underleverandører og samarbeidspartnere kan vi nevne Lund Elektro, Kristiansand VVS, Olto VVS, Modus Mur, Mal i Sør og Varmefag Kristiansand. Kontakt oss i dag for en befaring, så finner vi ut hva som må gjøres for å sette huset i stand i samsvar med gjeldende forskrifter. 

Ta kontakt